En historie fortalt i lyse tegl

Arkitekturen er inspireret af hollandske og engelske byhuse med deres hygge og varme. I det hele taget er varme nøgleordet for Teglskovshusene, hvor materialevalget afspejler, at det er en moderne, funktionel bolig skabt med respekt for traditioner og historie.

Det er derfor heller ikke tilfældigt, at husene er holdt i smukke, gule mursten. For området omkring Teglskovshusene blev tilbage i slutningen af 1870´erne brugt til teglfabrikker, der fremstillede mursten og tegl. Råstofferne i området førte dengang til etableringen af Blovstrød og Allerød Teglværker, der begge sidenhen er nedlagt. Men tegl hører naturligt hjemme i Teglskovshusene.

Teglen i Teglskovshusene er levende i gul med et strejf af lidt lys, en anelse pastelfarve og grålige toner. Dermed sender de tanker tilbage til den danske tegltradition fra 1930´erne.

Stå først i køen til at leje en bolig

Du kan allerede nu booke en fremvisning til en lejebolig i Teglskovshusene. I boliglisten kan du klikke dig rundt i mulighederne og se status, lejepris, værelser og plantegning på hver bolig.

Vi har brug for din mail og telefonnummer, for at kunne orientere dig om Teglskovshusene. Dit fornavn bruges kun til at personliggøre vores henvendelse til dig. Ved at udfylde ovenstående formular accepterer du, at E3 Holding må kontakte dig i Teglskovshusenes byggeperiode. Vi overfører aldrig dine data til tredjepart. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Den vidunderlige natur og stedets historie

Arkitekt Gert Simonsen, som har designet Teglskovshusene, udtaler: ”Hovedgrebet er at udnytte, at Teglskovshusene ligger i et spændende område med en forhistorie. Teglmotivet er et gennemgående træk. Omgivet af gammel fredsskov er husene inspireret af Kattehalemose og Allerød Skov syd for bebyggelsen. Det er som om, på bedste vis, at vi har puttet husene ind i enden af skoven.”

Teglskovshusene skaber på samme tid ideelle forhold til privatliv og en fornemmelse af sammenhold. Hver bolig har en privat terrasse bag bygningen og tilsvarende eget område foran huset.

Resten af udeområderne består af fire grønne rum med hver sin karakter. De grønne områder har to gennemgående stier: én i genanvendt, knust tegl og én i træ.

På fællesområderne er en naturlegepladsog flere oplagte steder at gå tur. Det store, fælles, skovlignende område har steder med moser, en større sø og fælles pladser, der fungerer som lysninger i skoven.

På den måde bliver Teglskovshusene fyldt med oplevelser. Det bliver et dejligt, naturskønt sted at bo.

1692_Thomas-Havemann_Teglskovshusene_EXT_002_Fra_Torvet

”De hyggelige murstenshuse er placeret nøgternt og enkle som teglkasser, der tvister i landskabet.”

Standvejen 118

2900 Hellerup

Copyright 2019. All Rights Reserved E3 Holding – 3D visualization & web design by Dimension Design ApS

Close Menu

Stå først i køen til at leje en bolig

For at booke en fremvisning, der passer ind i din kalender, beder vi dig udfylde formularen. Vi kontakter dig efterfølgende for at aftale en konkret dato og tidspunkt.